Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Meld je aan voor de IDE Design Masterclass

04 September 2020

Still, ©IDEMC
Emoties zijn fundamenteel voor alle ontwerpen die door mensen worden gemaakt en geconsumeerd. Dit omvat emoties die worden ervaren als reactie op het zien, kopen en gebruiken van producten en diensten. Koop nu je Early Bird ticket voor de Masterclass van Pieter Desmet, hoogleraar Design for Experience aan de faculteit Industrial Design Engineering van de TU Delft.

IDE Design Masteclass 'Design for Emotion and Happiness'

De IDE Design Masterclass 'Design for Emotion and Happiness' wordt op 23 en 24 september 2020 in Delft gehouden. Vanzelfsprekend waarborgen wij passende maatregelen in overeenstemming met de RIVM-richtlijnen voor Covid-19. De Masterclass wordt gegeven door Pieter Desmet, hoogleraar Design for Experience aan de faculteit Industrial Design Engineering van de TU.

Om de masterclass zo interactief mogelijk te houden, staat deze open voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je snel in voor deze masterclass; alle details vind je hier. Inschrijven kan hier.

Play video

IDE Design Masterclasses ‚Äď Herfst 2020

De IDE 'Design for Emotion and Happiness' Master Class is de eerste van het najaarsprogramma. De andere masterclasses van zullen plaatsvinden op de volgende data:
 
14-15 oktober | Eco-system Innovation
Ontwerpen voor collaboratieve waardecreatie en duurzame groei
door Erik Roscam Abbing
 
11-12 november | Design Roadmapping
Strategisch ontwerpen voor een langetermijnvisie
door Lianne Simonse
 
09-10 december | Ontwerp voor complexiteit
Gebruik van systemen en transitiedenken in het ontwerp
door Mieke van der Bijl, Jotte de Koning en Ella Jamsin