Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Wild at Heart: vraag je favoriete ontwerper het hemd van het lijf

08 September 2020

Stel, je bent een startende ontwerper. Hoe gaaf is het dan om met gerenommeerde ontwerpers en met andere starters te sparren over werk, carrière en het runnen van een eigen studio? Dat kan tijdens Wild at Heart, een programma van BNO, DDF en Dutch Design Daily.

Ga tijdens Wild at Heart in gesprek met ervaren ontwerpers. Wie zijn hun inspiratie-bronnen? Door welke beslissingen werden ze succesvol? Hoe kijken ze naar hun klanten? Hoe bewaken ze de werk/privé balans? En welke tips en tricks haal je uit hun grootste successen en missers? In een serie van 3 rondetafelgesprekken kun je het ze zelf vragen.

Tijdens Wild at Heart, een programma georganiseerd door Bond Nederlandse Ontwerpers, (BNO), Dutch Design Foundation (DDF) en Dutch Design Daily kunnen startende ontwerpers in gesprek gaan met ontwerpers die hun sporen al lang en breed hebben verdiend. Wie dat zijn? Dat lees je hieronder.

Meer namen volgen binnenkort...

Wanneer?
Zondag 20 september 2020
13:00u ‚Äď 18:00u

Waar?
Adam&Co Amsterdam, 18e etage
Overhoeksplein 3 
1031KS Amsterdam

Toegang
Toegang is 5 euro p.p. inclusief 1 consumptie. Check alle informatie en meld je aan.
 
Speciaal voor Wild at Heart zijn we tijdens GLUE Amsterdam te gast bij A'dam&Co een bijzondere locatie op de 18e etage van de A'dam toren achter Amsterdam Centraal met een spectaculair uitzicht. GLUE is een nieuw driedaags designevent verspreid over tientallen locaties in Amsterdam.  Er zijn bij Wild at Heart 8 tot 10 tafels met per tafel circa 5 personen. Uiteraard houden we de dan geldende Corona-maatregelen in acht.