Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Welkom op DDW Virtual!

16 October 2020

Van 17 oktober, t/m 25 oktober 2020 vind je op DDW 500+ 3D Viewing Rooms, talks, virtuele routes en live DDW TV live vanuit de studio in Eindhoven. Bekijk livestreams door en met ontwerpers of ga in gesprek met je favoriete ontwerper via de live chat.

Wat kun je allemaal zien en doen op DDW Virtual?

DDW20 is dit jaar natuurlijk volledig virtueel, maar de belangrijkste drijfveren van DDW sinds haar begin in 2001 zijn meer dan vertegenwoordigd: (nieuwe) verbindingen en ontdekkingen. Met meer dan 500 3D Viewing Rooms, online talks, DDW TV en livestreams, is DDW dit jaar rijk aan content. Ontdek nieuwe projecten en opkomend talent, bekijk het werk van afgestudeerden van beroemde scholen als Royal College of Art (Londen) en Design Academy Eindhoven, of volg een van de virtuele routes. Het thema 'The New Intimacy' is actueler dan ooit en versterkt de zoektocht naar nieuwe vormen van intimiteit in coronatijd. Bekijk het volledige programma van DDW20, inclusief een overzicht van alle deelnemers.

Play video

Bekijk het DDW Talks programma

Vorig jaar had DDW samen met een aantal partners een uitgebreid 'Talks' programma georganiseerd. Ook tijdens DDW20 is er weer een week vol interessante DDW Talks. Dit keer kun je ze live volgen vanuit je eigen huiskamer. Met belangrijke personen van binnen en buiten de designwereld gaan de DDW Talks in op een breed scala aan ontwerpdisciplines. Er zal aandacht zijn voor populaire onderwerpen en actuele thema's, er wordt teruggekeken op het verleden, en vooruitgeblikt op de toekomst. Bekijk het volledige DDW Talks programma.

DDW20 Ambassadeurs

Lidewij Edelkoort, Sabine Marcelis en Sean Carney zijn de ambassadeurs van DDW20. Lidewij staat al tientallen jaren bekend als belangrijkste trendforecaster van de wereld. Ze deelt het DDW20 ambassadeurschap met ontwerper Sabine, die de designwereld overdonderde met haar magische objecten en installaties, en Sean, die verantwoordelijk is voor Healthcare Transformation Services bij Philips. Binnen DDW Virtual delen zij hun unieke visie op ontwerp vanuit hun eigen achtergronden en disciplines. Lees meer over de ambassadeurs en hun projecten.

Officiële opening van DDW20

Heb je de officiële opening gemist? Geen probleem! Een van de grote voordelen van een online festival is dat je alles kunt terugkijken. Bekijk de opening hier.