Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Volvo Design Rides 2017

30 August 2017

De Volvo Design Rides zijn een unieke mogelijkheid om extra promotie te maken voor je expo of evenement tijdens DDW. Een project waarbij 35 van de nieuwste Volvo’s op het dak worden voorzien van designobjecten die gemaakt zijn door deelnemers van Dutch Design Week.

De Volvo Design Rides zijn een unieke mogelijkheid om extra promotie te maken voor je expo of evenement tijdens DDW. Een project waarbij 35 van de nieuwste Volvo’s op het dak worden voorzien van designobjecten die gemaakt zijn door deelnemers van Dutch Design Week. Met dit project biedt DDW een unieke vervoersdienst aan waarmee 40.000 bezoekers gratis van en naar elke locatie van DDW worden vervoerd. De auto’s en de objecten zijn hierdoor in de hele stad zichtbaar.

 

Als deelnemer van Dutch Design Week heb je de mogelijk om hier gratis aan deel te nemen. Het document met de voorwaarden, aanmeldprocedure, technische specificaties en design-templates download je hier (je dient eerst het formulier in te vullen voordat het document gedownload kan worden).

 

Aanmelden voor de Volvo Design Rides kan tot 15 september.

Er vindt tot 15 september iedere twee weken een selectie van maximaal 5 objecten plaats. Ben er dus snel bij.