Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Open Call: Dutch Invertuals Academy

23 December 2020

©Dutch Invertuals Academy
Dutch Invertuals Academy is een intensief online programma van 6 weken voor jonge designprofessionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun vaardigheden en carrière. Na een succesvolle eerste editie lanceert Dutch Invertuals in februari 2021 een tweede programma!

Ontdek nieuwe manieren van werken, wissel kennis uit en laat je inspireren. Dutch Invertuals Academy, dat draait rond het thema ‘True Matter’, daagt je uit om te werken binnen je eigen, directe omgeving. Bijvoorbeeld met lokale materialen, technieken, vakmanschap, politieke statements en tradities. Omdat er designers deelnemen van over de hele wereld, werpt het programma een licht op onze lokale identiteit, maar geeft het ook inzicht in wat er wereldwijd echt toe doet.
 
Of je nu ontwerper, conceptontwikkelaar, researcher of meubelmaker bent, iedere kritische denker met een focus op design is welkom om zich aan te melden voor de Academie. Eenmaal geselecteerd maak je deel uit van een internationale groep gemotiveerde ontwerpers en ontvang je persoonlijke begeleiding, feedback en input van ervaren ontwerpers uit het Invertual-netwerk.
 
Na afloop van het programma wordt je werk gepresenteerd in een (online) expositie, ontworpen en geproduceerd door Dutch Invertuals - een unieke kans!
 
Deadline aanmelden: 3 januari
Doorlooptijd programma: 1 februari - 12 maart
Meer info & aanmelden
*Kerstmis-korting t/m 26 december