Zoeken

Sluit zoeken
Updates

We zoeken twee nieuwe collega's!

12 January 2021

©DDW
We hebben twee vacatures! Kom ons team versterken als PR & Media Manager of als Relationship Manager Partnerships & Design tours en werk aan geweldige projecten zoals Dutch Design Week, What if Lab en Dutch Design Awards. Solliciteer voor 15 januari!

Dutch Design Foundation

Wij zijn optimisten! Wij geloven in het probleemoplossend vermogen van ontwerpers en bieden hen kansen, ondersteuning, publiciteit en een platform. Door te laten zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst versterken we hun positie en betekenis tot ver buiten Nederland. Dat doen wij door de het organiseren van Dutch Design Week, World Design Embassies, Dutch Design Awards en What if Lab. Onze organisatie, Dutch Design Foundation (DDF), is een stichting zonder winstoogmerk met een tweehoofdige directie en een Raad van Toezicht.

Ben jij onze nieuwe Manager PR & Media?

Als ervaren PR & Media professional begrijp je hoe het internationale media landschap in beweging is en ontwikkel je een winnende strategie om met de voor DDF meest relevante media outlets vernieuwende samenwerkingen aan te gaan. Het doel van deze samenwerkingen is om gedurende het jaar, maar vooral in aanloop naar DDW, media aandacht te genereren voor haar deelnemende ontwerpers en partners.

Je onderzoekt en ontwikkelt interessante haken die je vervolgens als verhalen pitcht bij de nationale en internationale media. Dat doe je consequent vanuit het design DNA narratief van DDW en vanuit het inzicht in de jaarlijkse content kalenders van de relevante media outlets. Om dat goed te kunnen doen werk je via persoonlijk relatiebeheer aan sterke en relevante ingangen bij de media outlets door het jaar heen. Daarmee ben je voor DDF een belangrijke connectie tussen de interne organisatie en de buitenwereld

In aanloop naar en tijdens DDW ben je de spelverdeler op gebied van PR & Media. Je waakt persoonlijk over het succes van de samenwerkingen met de meest cruciale mediapartners. Daarnaast manage je de organisatie van de gehele inboundflow van de ruim vijfhonderd internationale persaccreditaties voor DDW en bijbehorende content pitches.

Bekijk de volledige vacature hier! Zorg ervoor dat je vóór 15 januari reageert.

Of ben jij onze nieuwe Relatiemanager Partnerships & Designtours?

De Relatiemanager Partnerships & Designtours is een enthousiaste, gedreven en creatieve persoonlijkheid die met aansprekende merkversterkende proposities inkomsten weet te genereren uit de professionele markt en zo helpt de DDF doelstellingen te realiseren. In deze functie ligt de focus op de zakelijke markt. Uitgangspunt is realisatie van meetbaar succes binnen het drieluik van matchmaking: koppeling van professionals met het ontwerpveld, realiseren van relevante partnerships voor DDF en het onderhouden van deze waardevolle relaties. De relatiemanager is werkzaam in het team van de Head of Partnerships en kan (tijdelijke) medewerkers en stagiaires aansturen.

Bekijk de volledige vacature hier! Zorg ervoor dat je vóór 15 januari reageert.