Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

CIRCO: word in 1 dag opgeleid tot circulair ontwerper

15 January 2021

Ben je benieuwd hoe je als productontwerper kunt bijdragen aan de circulaire economie, en hoe je ervoor kunt zorgen dat producten langer meegaan? Yksi Connect en Circo hebben de handen ineen geslagen en een ééndaagse training voor ontwerpers georganiseerd. Schrijf je nu in voor deelname!

CIRCO Training

CIRCO helpt ondernemers en creatieve professionals producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen om vervolgens daadwerkelijk circulair te ondernemen. Yksi Connect en Circo hebben de handen ineen geslagen en een ééndaagse (online) training voor ontwerpers georganiseerd. Doordat de training grotendeels wordt bekostigd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is de bijdrage minimaal: € 150,- excl. BTW, inclusief het boek 'Products that last'. Je ontvngt het boek per post. 

Ben je benieuwd hoe jij (of iemand binnen je bedrijf) kunt bijdragen aan de circulaire economie, en hoe je ervoor kunt zorgen dat producten langer meegaan? In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circulair ontwerp, oefen je samen de concrete toepassing ervan en krijg je inzicht in jouw rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten.

De online training is speciaal bedoeld voor productontwerpers, interieurontwerpers en product engineers (voor B2B producten en B2C consumentengoederen). 

Wanneer?
24 februari, van 9-12 uur
10 maart, van 9-12 uur

Meld je hier aan voor de training!