Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Schrijf je in voor Wild at Heart 2021

06 September 2021

2 min. leestijd

© Dewi van de Klomp
Als startende ontwerper sparren met gerenommeerde ontwerpers en met andere starters over werk, carrière en het runnen van een eigen studio? Dat kan tijdens Wild at Heart! Ben jij erbij?

Ga tijdens Wild at Heart in gesprek met ervaren ontwerpers. Wie zijn hun inspiratiebronnen? Door welke beslissingen werden ze succesvol? Hoe kijken ze naar hun klanten? Hoe bewaken ze de balans tussen werk en privé? En welke tips en tricks haal je uit hun grootste successen en missers? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je op 19 september tijdens Wild at Heart @ GLUE Amsterdam. Wild at Heart bestaat uit een serie van 5 rondetafelgesprekken waarin startende ontwerpers in gesprek gaan met ontwerpers die hun sporen al lang en breed hebben verdiend. Er zijn 10 tafels met per tafel 4 tot 6 personen. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen.

Je kunt tijdens Wild at Heart met de volgende ontwerpers in gesprek:

Info & tijden

Speciaal voor Wild at Heart zijn we tijdens GLUE Amsterdam te gast bij A'dam&Co, een creative members club op de 18e etage van de A'DAM toren achter Amsterdam Centraal met een spectaculair uitzicht over de hele stad. 

Adres: Overhoeksplein 3, 1031KS Amsterdam

Toegang: 11,73 euro (inclusief 2 consumpties en administratiekosten)

Zondag 19 september
Inloop: 13.00 uur
Sessies: 13.30 - 16.30 uur
Slot & borrel: 16.30 - 18.00 uur

Ben je erbij?

Koop nu je kaartje
Play video