Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Driving Dutch Design op DDW21

09 September 2021

1 min. leestijd

I hear what you're seeing

Deze expositie van maar liefst 17 ontwerpstudio’s een onderzoek naar het ontwerpproces met daarin verschillende benaderingen en experimenten uitgelicht. De ontwerpers delen hun gedachten, onzekerheden en bevindingen met de bezoekers van de Dutch Design Week. Bezoek de expo in het Hotel Pullman Eindhoven op DDW.

Voorinschrijving Driving Dutch Design 2022 van start

De Drivers van 2021 presenteren hun werk aankomende DDW. Wil jij dat volgend jaar ook? En ben je bereid om gemiddeld minimaal 1 dag in de week te investeren? Schrijf je dan nu al in voor Driving Dutch Design 2022. De deadline voor voorinschrijving is 1 oktober 2021.

Als Driver ontwikkel je samen met andere talentvolle ontwerpers je zelfstandige beroepspraktijk. Je krijgt zakelijke inzichten, volgt masterclasses en gaat samen met een coach serieus aan de slag met je studio. Na je voorinschrijving ontvang je een uitnodiging voor het DDD-programma tijdens de Dutch Design Week.

Over DDD
Driving Dutch Design (DDD) is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF). Dit programma helpt gedreven ontwerpers op weg in de wereld van het ondernemerschap.