Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Ontdek onze Design Tours

15 August 2022

About.today
Als organisatie je netwerk in de ontwerp sector verdiepen en inspiratie opdoen? Op zoek naar manieren om in contact te komen met ontwerpkracht? Bekijk dan de verschillende Design Tours die Dutch Design Week biedt.

Een Design Tour brengt belangrijke maatschappelijke onderwerpen in het vizier en laat het belang en de mogelijkheden van design zien. Via een Design Tour maakt je organisatie kennis met relevante ontwerpers. 

Een Design Tour maakt het podium dat Dutch Design Week (DDW) biedt op een effectieve manier inzichtelijk. De tours verdiepen thema’s en laten de diversiteit van verschillende DDW-locaties verspreid door Eindhoven zien. Door ontwerpers hun eigen verhaal te laten vertellen, geven we hen de kans om zichzelf te presenteren.  Professionele Design Guides begeleiden de Design Tour en nemen jouw organisatie aan de hand langs geselecteerde projecten en ontwerpers. 

Bekijk de Design Tours hier.

ā€œIeder jaar zeer inspirerend om samen met onze klanten aanwezig te zijn bij het grootste designevenement van Noord-Europa en het werk te aanschouwen van vele ontwerpers. Dit brachten wij een bezoek aan het ā€˜Cabinet of Collaborationsā€™, daar waar we ons zeer bewust waren van de toegevoegde waarde van de ontwerpkracht als belangrijk middel voor innovatie en waardecreatie voor de totale industrie. Wat zo mooi om te zien is, is dat onze klanten ieder jaar zeer waardevolle nieuwe contacten opdoen tijdens DDW. Een zeer geslaagde en goed georganiseerde middag, met dank aan het DDF team!ā€

Canon