Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Driving Dutch Design: startpunt van nieuwe wegen

15 December 2022

3 minutes min. leestijd

Masterclass Business Model Canvas | © Katja Lucas
Ben jij één van onze Drivers in 2023? Wil jij, samen met andere talentvolle ontwerpers die ook al een paar jaar bezig zijn, de grenzen van je ondernemerschap verleggen? Sta je open om focus aan te brengen binnen jouw creatieve onderneming? En ben je bereid om hier van februari tot en met november 2023 gemiddeld één dag per week in te investeren?

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van BNO, Dutch Design Foundation en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatief ondernemerschap.

Programma
Het programma van Driving Dutch Design bestaat uit een serie masterclasses op het gebied van ondernemen, een individueel mentortraject én – voor wie dat wil – twee tracks: DDW/D en DDW/C. Deelnemers aan DDW/D worden begeleid bij het ontwikkelen van een individueel aanbod, ofwel deliverable, voor de Dutch Design Week. Bij DDW/C staat de collectieve publiciteit tijdens DDW centraal.

Deadline
Meld je dan nu aan voor Driving Dutch Design! De deadline is 20 januari 2023. Wij nodigen graag nadrukkelijk mensen met diverse achtergronden uit om zich aan te melden. Je vindt alle informatie over aanmelden en het programma op de website van Driving Dutch Design.

Drivers Dutch Design 2022

Nieuw in 2023: DDW/D

Naast het reguliere programma komen we in 2023 met iets nieuws: DDW/D. Deelnemers aan DDW/D worden begeleid bij het ontwikkelen van een individueel aanbod voor de Dutch Design Week (DDW). Samen met anderen verken je de mogelijkheden voor een succesvolle deelname aan Dutch Design Week. De ontwikkeling van DDW/D is nog in volle gang. We starten in maart met de eerste van zes bijeenkomsten. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar Katja Lucas