Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Discord: see you there!

15 August 2023

Welkom bij de DDW Discord-server. Dé plek om jouw werk, projecten, ideeën en kansen te delen. Waar je als DDW-deelnemer een locatie kunt vinden, en locaties deelnemers. Om de bredere ontwerpgemeenschap met elkaar te verbinden. En waar je op de hoogte blijft van de laatste updates over DDW-gerelateerd nieuws en evenementen.

Dutch Design Week (DDW) is ervan overtuigd dat ontwerpers essentiële bijdragers zijn aan een mooiere, duurzamere en rechtvaardigere wereld. We zijn optimisten, maar erkennen net als ieder ander de huidige problemen en hun ernst. We geloven in de vooruitdenkende en actieve energie van ontwerpers en zijn enthousiast om deze ruimte met jou te delen.

Dat is de reden waarom de DDW Discord-server is opgezet. Dé plek om jouw werk, projecten, ideeën en kansen te delen. Waar je als DDW-deelnemer een locatie kunt vinden, en locaties deelnemers. Om de bredere ontwerpgemeenschap met elkaar te verbinden. En waar je op de hoogte blijft van de laatste updates over DDW-gerelateerd nieuws en evenementen. Ben je op zoek naar een locatie? Wil je de aandacht van ons Social Media team? Zoek je iemand die kan helpen met je project? Organiseer je een design gerelateerd evenement dat je onder de aandacht wil brengen? Discord!

Why Discord?

Als trouw en gewaardeerd deel van de ontwerp-community willen wij samen met jullie onderzoeken hoe wij Discord kunnen inzetten om deelname aan DDW makkelijker en toegankelijker te maken:

  • individuele deelnemers kunnen direct contact opnemen met DDW
  • locaties kunnen deelnemers zoeken en vice versa
  • centrale plek voor DDW update
  • centrale plek om eigen nieuws, updates, events, etc te pluggen

Get started

Stap 1 - Ga naar www.discord.com en klik op ‘open Discord in your browser’
Stap 2 - Registreer en maak je account aan, lees hier hoe
Stap 3 - Gebruik deze invite link om toegang te krijgen tot de DDW-server. 
             - Kies ervoor om de app voor je desktop te installeren, lees hier hoe
Stap 4 - Stel je profiel in
              - Kom je er niet uit? Kijk dan hier
Stap 5 - Zeg hey! Stel jezelf voor aan de gemeenschap op het #bulletin-board


See you there!