Zoeken

Sluit zoeken
Nieuws

Meld je nu aan voor Crowdfunding Dutch Design!

04 May 2018

Heb jij een innovatief of baanbrekend ontwerp? En ben je op zoek naar een community die jou kan helpen het ontwerp te realiseren? Meld je nu aan voor het Crowdfunding Dutch Design programma. 

Aanmelding 

Crowdfunding Dutch Design is een initiatief van Dutch Design Foundation om de design community een stap verder te helpen bij het verwerkelijken van ideeën, concepten en producten. Samen met onze crowdfunding partners, Kickstarter en voordekunst, bieden we een begeleidingstraject dat bestaat uit campagnebegeleiding en ondersteuning in PR en communicatie. Met als kers op de taart een plek op DDW om jouw product aan het internationale publiek te presenteren.  

Met dit programma stimuleren we enerzijds experimentele producten waarbij onderzoek, community of ambacht centraal staat en anderzijds technologisch gedreven ontwerpen voor zowel een nationaal als een internationaal publiek. In overleg met onze partners wordt eind juni een selectie gemaakt van 10 projecten. Het begeleidingstraject start op 1 juli. Wil je meedoen? Meld je je vóór 22 juni aan met behulp van het formulier.