Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week | Dag 2

21 October 2023

© Area 51 - Grand Opening DDW23 - Octopus Vulgaris Stealthy Skin Suit - Mette Sterre
Gisteravond trapten we Dutch Design Week (DDW) 2023 af in stijl met de Grand Opening. Wat een feest was dat! DDW is officieel begonnen. We onthullen een paar van de fantastische activiteiten voor 22 oktober en die verborgen parel die je niet mag missen.

Wat er gebeurt op 22 oktober


DDW at Night


Verborgen parel

  • Other area - GGzE Landgoed De Grote Beek | littlefishtino | "Rain" Watchers
    Mis je de regen al? "Rain” Watchers is een ruimte voor mensen om de regen te ervaren, en meer dan alleen de regen, van het kijken naar, tot het verkennen van de natuur als een helende omgeving met alle zintuigen.


Ontdek het volledige programma

Design bij jouw thuis

Stel je eens voor: eigentijds en iconisch design gemaakt door een van de ontwerpers die exposeren tijdens DDW maar dan in je eigen huis! DDW en Catawiki bundelen hun krachten om design te vieren via een online veiling in de week van 21 tot 29 oktober. Het is jouw kans om de trotse eigenaar te worden van een echt design meesterwerk!

Discover the auction

Hoe bezoek je DDW

Twijfel je nog over hoe je naar DDW zal afreizen? Neem de trein naar Eindhoven en stap uit in het hart van de designwereld. Grijp die korting met het NS x DDW combiticket!

Ontdek het NS x DDW combiticket


Kom je met de auto? Dan heb je vast nog een plekje over! Slinger koppelt je aan mede-DDW-bezoekers die een lift zoeken. Beter voor het milieu en een leuke manier om medebezoekers te ontmoeten!

Bied een rit aan of rij mee met Slinger