Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week | Dag 5

24 October 2023

© Centre - Dommel - Will Water Want - DDW23 - about.today
Dutch Design Week (DDW) 2023 is in volle gang! Ben je helemaal klaar voor je bezoek? In deze handige dagelijkse nieuwsbrief nummer vijf voorzien we je van event- en exhibitiehighlights en wat praktische info, zodat je goed voorbereid voor de dag kunt komen!

Wat er gebeurt op 25 oktober

DDW by Night

© Canal - Koelhuis - DDW23 - about.today

Verborgen parel

  • Other area - Steentjeskerk | Charis Stephanie | Women & Design - Market and talks
    Women & Design is voor de ondervertegenwoordigde vrouw in design. In de Steentjeskerk exposeren en verkopen verschillende ontwerpsters hun producten en vinden er talks plaats over hoe design voor vrouwen de maatschappij kan verrijken. Breng ze zeker een bezoekje!
© West - Evoluon - Spacefarming - DDW23

DDW routes: laat je gidsen!

De routes helpen je op weg tijdens DDW aan de hand van een van de programmalijnen. Jij kiest een route, wij nemen je mee op pad!

Ontdek de routes

© Strijp-S - Klokgebouw - DDW23 - Max Kneefel

Ontdek het centrum

Vandaag nemen we je mee op pad door het stadscentrum in onze area recap. Benieuwd naar wat je daar nog meer te wachten staat? Bekijk dan zeker het volledige programma in het centrum

Bekijk de area recap video

Vervoer tijdens DDW

Het ziet ernaar uit dat het morgen veel gaat regenen, maar er zijn genoeg manieren om je droog te verplaatsen. Openbaar vervoer is altijd een optie, maar we hebben ook de gloednieuwe Renault Design Rides klaarstaan om je door de stad te zoeven. Fietsen en lopen is natuurlijk altijd een optie.

Meer informatie over vervoer tijdens DDW

© Strijp-S - Renault Design Rides - DDW23 - Max Kneefel