Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week | Dag 6

25 October 2023

© Canal - Kiki & Joost - DDW23 - Nick Bookelaar
Ben je nog niet ondergedompeld in de bruisende wereld van Dutch Design Week (DDW) 2023? Pak je paraplu en tover DDW dag zes om tot jouw dag! Ontdek een aantal must-dos, onthul expositie tips en duik in de fijne sfeer van DDW.

Wat er gebeurt op 26 oktober

DDW at Night

© interCHANGES - Fifth NRE - DDW23 - Boudewijn Bollmann

Verborgen parel

  • Station area - Spoor K | Transnatural | Radical City inc.
    Het Radical City inc. programma geeft vorm aan een nieuwe, klimaatbestendige en natuurinclusieve stad. Kunstenaars, ontwerpers en architecten stellen oude ideeën over een stad ter discussie en verkennen andere routes naar een nieuw, toekomstgericht stedelijk landschap.
© Centre - Domusdela - i29 Architects - DDW23 - Max Kneefel

Opwarmen met iets lekkers

Behoefte aan iets lekkers warms? Geniet van een dampende kop thee, verse koffie of verwen jezelf met een warme chocolademelk. Of heb je zin in een heerlijke lunch of een uitgebreid diner om alle design-indrukken, frisse ideeën en nieuwe inspiratie te verwerken? Er is genoeg keuze in Eindhoven!

Ontdek eten & drinken

© Canal - NRE - NUL ZES - Nick Bookelaar

Ontdek Woensel

Het levendige Woensel-West weet je sowieso te verrassen deze DDW. Benieuwd naar meer? Bekijk dan het hele programma van de Woensel Area

Bekijk de area recap video

Breng je stem uit!

Bewonder alle winnende en genomineerde ontwerpen op de tentoonstelling in Microlab en breng je stem uit op jouw favoriet voordat het te laat is. Morgen is de allerlaatste dag om te stemmen voor de Dutch Design Awards (DDA) Publieksprijs!

Ontdek de DDA Exhibitie
Lees meer