Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Vacature: projectleider Dutch Design Awards / Dutch Design Foundation

15 January 2018

Dutch Design Foundation zoekt ter versterking van het team per direct een ondernemende Projectleider Dutch Design Awards.

Dutch Design Foundation zoekt ter versterking van het team per direct een ondernemende Projectleider Dutch Design Awards. In de afgelopen 15 jaar zijn de Dutch Design Awards (DDA) uitgegroeid tot de belangrijkste designprijzen van Nederland. DDA beloont ontwerpers en opdrachtgevers in meerdere categorieën. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt tijdens een avondvullende awards-show. De DDA tentoonstelling met werk van genomineerden en winnaars is ieder jaar weer een druk bezocht hoogtepunt van Dutch Design Week.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor DDA. Met stakeholders van zowel DDA als Dutch Design Foundation en het vaste DDA-team geef je de ambities voor de toekomst verder vorm in de jaarlijkse edities van de prijs. De projectleider is ondernemend en ontwikkelt actief nieuwe partnerschappen en formats die bijdragen aan het profiel, draagvlak, nationale en internationale bekendheid en (financiële) toekomstbestendigheid van DDA. De projectleider treedt op als aanspreekpunt voor DDA naar interne en externe stakeholders en zorgt, samen met de DDA-communicatiemedewerker, voor de processen van inschrijving en jurering tot aan uitreiking en de realisatie van awards-show en tentoonstelling. Waar nodig betrekt de projectleider hiertoe interne en externe specialisten, zoals b.v. een juryvoorzitter, tentoonstellingsvormgever en tekstschrijver. Behalve een brede affiniteit met het ontwerpvak en design, wordt van de projectleider aantoonbare ervaring met projecten van een dergelijke omvang verwacht. De projectleider is een team-player die anderen binnen en buiten de organisatie actief betrekt bij het ontwikkelen van ideeën en het realiseren daarvan. Voor de functie staat een minimale aanstelling van 0,6 fte. De aanstelling is voor 1 jaar, met de intentie om uiteindelijk te komen tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Profiel:

• 5 tot 10 jaar ervaring waarvan tenminste 2 jaar in een vergelijkbare functie
• affiniteit met Design en het werkveld van Dutch Design Foundation
• procesgericht
• zelf startend, zelfsturend, communicatief en proactief
• ruime ervaring met event- of projectmanagement

Reageer voor 29 Januari 2017 met een motivatie en cv naar info@dutchdesignfoundation.com.

Gesprekken vinden plaats in week 6 tussen 5 en 9 februari. Voor vragen of verdere informatie, kunt u contact opnemen met Tim Vermeulen 040-2961150.