Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Week | Dag 9

28 October 2023

© Centre - Van Abbemuseum - DDW23 - Almicheal Fraay - Maikel Jay
Het is nu of nooit: morgen is de allerlaatste dag van Dutch Design Week (DDW) 2023. Trotseer de regen en geniet nog één laatste dag van alle tentoonstellingen, evenementen en creatieve wonderen die DDW te bieden heeft. Tot morgen!

Wat er gebeurt op 29 oktober

Verborgen parel

  • West area - Plan-B | HongKai Li | SEE through COLOURS
    Wanneer hebben we kleuren gekoppeld aan ras en geslacht? "SEE through COLOURS" is een collectie die kleuren en silhouetten in kleding probeert te gebruiken om de grenzen tussen rassen en geslachten te vervagen.

© Canal - NRE - DDW23 - Nick Bookelaar

Ontdek de canal area

Heb je inspiratie nodig voor het laatste weekend? Dan heb je geluk, want in deze area-recap nemen we je mee naar de canal area.

Bekijk de area recap video

© Canal - NulZes - Thier & Van Daalen - DDW23 - Nick Bookelaar

Design bij jou thuis

Stel je voor: iconisch design van ontwerpers die exposeren op DDW... bij jou thuis! DDW en Catawiki slaan de handen ineen om design te vieren met een online veiling. Wees er snel bij: na morgen, zondag 29 oktober, sluit de veiling. 

Ontdek de veiling

© Canal - Aptum - DDW23 - Nick Bookelaar

De winnaar is...

Deze week is de winnaar bekend gemaakt van misschien wel de belangrijkste prijs: de Public Award van Dutch Design Awards. Donderdag werd Bosk van Arcadia, Gemeente Leeuwarden en Bruno Doedens uitgeroepen als publieksfavoriet.

Read more

© Strijp-S - Klokgebouw - Hal1 - SecridTalentPodium - DDW23 - Cleo Goossens