Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Dutch Design Foundation presenteert MISSION CLUB

27 October 2023

Business Club lancering - DDW23 - about.today
“Veranderen is een contactsport. Het is een samenspel tussen overheden, de markt en ontwerpers en een jarenlang proces van elkaar opzoeken, experimenteren en het soms ook even heel lastig met elkaar hebben. Dat werkt alleen als bedrijven zich open durven te stellen en ontwerpers met volle overtuiging die bedrijven induiken.”

Met die woorden opende Martijn Paulen (directeur) de lancering van Dutch Design Foundations gloednieuwe Mission Club op woensdag 25 oktober in Eindhoven, gepresenteerd door Marsha Simon.  

Nieuwsgierig

De Mission Club is een plek waar nieuwsgierige bedrijven, overheden en andere organisaties kennis kunnen maken met de ontwerpcommunity en waar omgekeerd de ontwerpers kennismaken met het zakelijke netwerk van Dutch Design Foundation. Daardoor ontstaan verbindingen tussen organisaties en ontwerpers die willen samenwerken aan urgente vraagstukken. Dat kan op allerlei manieren; materiaalstudies, visualisaties van complexe vraagstukken, maar ook nieuwe vormen van catering of procesbegeleiding bij grote strategische vragen. In de Mission Club komen veel activiteiten van Dutch Design Foundation bij elkaar: What if Labs, World Design Embassies, expedities en andere manieren en methodes waarop de best mogelijke matches gemaakt kunnen worden.