Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Call for Entries: Neem deel aan Dutch Design Week 2024

28 March 2024

Call for Entries - DDW24
Dutch Design Week zoekt jou! De call for entries voor de 23e editie van Dutch Design Week is nu geopend. Dien nu jouw project in!

Open Call | Jij bent de toekomst van design

Van 19 tot en met 27 oktober staat Eindhoven helemaal in het teken van design. Dutch Design Week is een platform voor ontwerpers wereldwijd. Ontwerpers zijn sleutelfiguren in het vormgeven van onze toekomst en zijn daarom dé toekomst van design. 

Je kunt je tot en met 14 juni met je project aanmelden voor Dutch Design Week, je product lanceren, een groepstentoonstelling samenstellen, en nog veel meer. 

Meer informatie →

Speciale aandacht gaat uit naar de open call voor grootse projecten en installaties die op een van de prominente Eindhovense pleinen in première zouden kunnen gaan of landen.


Hoe je je kunt aanmelden 

Dutch Design Week werkt er hard aan om de aanmeldingsprocedure toegankelijker te maken. Aan de hand van Teun de Wasbeer wandel je door alle stappen van de aanmeldingsprocedure. Ook openen we tijdens de call for entries periode zowel online als offline onze deuren zodat je bij ons terecht kunt voor al je vragen.