Zoeken

Sluit zoeken
Updates

People's Pavilion wint Frame Sustainability Award

26 February 2018

Goed nieuws voor het People's Pavilion! Het circulaire paviljoen, ontworpen door Overtreders W en bureau SLA in opdracht van Dutch Design Foundation, heeft op woensdag 21 februari de allereerste Frame Sustainability Award gewonnen!

Goed nieuws voor het People's Pavilion! Het circulaire paviljoen, ontworpen door Overtreders W en bureau SLA in opdracht van Dutch Design Foundation, heeft op woensdag 21 februari de allereerste Frame Sustainability Award gewonnen! De internationale jury zag het People's Pavilion als ultiem voorbeeld van een design oplossing die de sociale, economische en ecologische voetafdruk van haar project beheerst.

De Frame Awards show was het hoogtepunt van de eerste editie van het Frame Lab in de Westergasfabriek in Amsterdam. Frame oprichter Robert Thiemann onthulde woensdagavond de winnaars van een Frame Award, gekozen uit bijna 900 inzendingen door studio's over de hele wereld. Na een selectieperiode van een half jaar, vierde de Awards Show het werk van vijf genomineerden in elke categorie. De jury was "onder de indruk van de hoge kwaliteit van de inzendingen, waaronder een aantal van de meest innovatieve ruimtes ter wereld."

Gefeliciteerd Overtreders W, bureau SLA en Dutch Design Foundation met het winnen van de Frame Sustainability Award!

 

February 2017 Persbericht Frame Awards Winners (Engels)