Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Design Academy Eindhoven blijft in Eindhoven!

20 June 2024

Design Academy Eindhoven - Graduation Show - DDW23 - © Max Kneefel
Dat staat nu vast. Hoewel de zoektocht naar de ideale plek nog bezig is, hebben zowel de academie als de gemeente er alle vertrouwen in dat ze de perfecte locatie zullen vinden die aan alle programma-eisen voldoet.

"We kunnen onze studenten, medewerkers, docenten en het Eindhovense design ecosysteem nu de zekerheid geven dat we in de stad blijven. We hebben altijd onze voorkeur voor Eindhoven uitgesproken, vanwege onze lange geschiedenis in de stad en het gevestigde ecosysteem van design. We zijn daarom blij met de sterke betrokkenheid van de gemeente om ons te helpen hier te blijven”, aldus Joseph Grima, voorzitter van het College van Bestuur.

Namens het team van Dutch Design Foundation feliciteren wij de academie, studenten, alumni, gemeente en iedereen die betrokken is bij het vormgeven van het ontwerp ecosysteem van de stad. Het is echt inspirerend om te zien hoe alle belanghebbenden zijn samengekomen om dit prachtige besluit te realiseren. Dit is een fantastisch moment voor de hele gemeenschap!

Op korte termijn wordt een beslissing verwacht over de definitieve nieuwe locatie.Â