Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Deze DDW: geef aan hen die het nodig hebben

18 September 2024

Met ingang van 2024 kiest Dutch Design Week jaarlijks een goed doel waaraan bezoekers van het evenement een donatie kunnen doen tijdens het afrekenen van het ticket. We vragen hen die iets kunnen missen een donatie te doen, voor hen die het nodig hebben.

Stichting VluchtelingenWerk Nederland

Dit jaar is er gekozen voor Stichting VluchtelingenWerk Nederland. Dutch Design Week draagt de stichting een warm hart toe en hoopt met iedere donatie een mooi bedrag te kunnen doneren voor een betere toekomst van vluchtelingen. 

Hoe jij kunt bijdragen

Doneren kan via de website van VluchtelingenWerk Nederland maar ook via onze ticketshop. Tijdens het afrekenen van je Dutch Design Week tickets kun je zelf bepalen werk bedrag je doneert aan VluchtelingenWerk Nederland. Jouw steun maakt het verschil in het leven van een vluchteling.


Jouw donatie draagt bij aan:

  • Individuele hulp bij de asielprocedure
  • Bij elkaar brengen van verscheurde gezinnen
  • Job- en loopbaancoaching
  • Lobbyen voor een humaner beleid in Nederland en Europa

Refugee Team Eindhoven en Wasbeer & Pauw

Daarnaast zoekt Dutch Design Week de samenwerking op met organisaties zoals Wasbeer & Pauw en Refugee Team Eindhoven. Vluchtelingen krijgen op deze manier kansen om als vrijwilliger werkervaring op te doen tijdens Dutch Design Week maar ook om hun Eindhovens netwerk verder te ontwikkelen.

Cultuur Inclusief Eindhoven

Naast deze acties steunt Dutch Design Week jaarlijks Cultuur Inclusief Eindhoven. Met deze actie bieden we 500 tickets aan aan Eindhovense minima voor wie Dutch Design Week toegankelijk blijft middels een ticket voor aangescherpt tarief. 

Visitor mode