Zoeken

Sluit zoeken
Pers Archief

Ticketverkoop Dutch Design Week van start

27 August 2015

Dutch Design Week (DDW), van 17 t/m 25 oktober 2015 in Eindhoven (NL), belooft een programma vol design, technologie en innovatie onder het thema ‘What if…’. Negen dagen lang zijn op 80 locaties presentaties van 2400 ontwerpers te zien.

Ticketverkoop Dutch Design Week van start

Dutch Design Week (DDW), van 17 t/m 25 oktober 2015 in Eindhoven (NL), belooft een programma vol design, technologie en innovatie onder het thema ‘What if…’. Negen dagen lang zijn op 80 locaties presentaties van 2400 ontwerpers te zien. Een passe-partout biedt onbeperkt toegang tot een aantal bijzondere locaties, museumkorting en gratis entree tot live concerten. Alle andere locaties zijn gratis, tenzij anders vermeld in het programma. De tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van het evenement.  

Bijzondere locaties

Naast talloze gratis te bezoeken locaties biedt het persoonsgebonden passe-partout negen dagen lang onbeperkt toegang tot het Klokgebouw, de Graduation Show van Design Academy Eindhoven, de tentoonstelling Thing Nothing in het Van Abbemuseum, en (nieuw dit jaar) het Veemgebouw op Strijp-S, met de overzichtsexpositie van de finalisten van de Dutch Design Awards, In No Particular Order van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (met werk van 38 veelbelovende ontwerpers), en Hands Off: New Dutch Design at the Confluence of Technology & Craft (eerder dit jaar te zien in San Francisco).

Museumkorting, gratis live muziek

Op vertoon van hetzelfde ticket krijgen bezoekers tevens 50% korting bij het Philips Museum en gratis toegang tot de live concerten van DDW Music (met uitzondering van de specials in de Effenaar en het Muziekgebouw). Een passe-partout biedt geen garantie op entree: voor deze concerten worden ook losse kaarten verkocht, het aantal plaatsen is beperkt.

Online ticketverkoop

Passe-partouts voor DDW zijn nu verkrijgbaar via de website (€16,00, excl. servicekosten). Tijdens het evenement vindt ook deurverkoop plaats bij diverse grote locaties (€18,50). Voor extra snelle toegang, wordt online voorverkoop aangeraden. Er zijn geen dagkaarten verkrijgbaar. 

Koop je DDW passe-partout nu!

Dutch Design Week vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober in Eindhoven (Nederland). Met het thema ‘What if...’ eert en benadrukt DDW dit jaar negen dagen lang de verbeeldingskracht van ontwerpers. Kijk voor tickets, het programma, actuele openingstijden en meer informatie op www.ddw.nl. Of volg DDW via Facebook, Instagram en Twitter (#DDW15).