Zoeken

Sluit zoeken
Pers Archief

Dutch Design Week lanceert nieuwe website

17 September 2015

Dutch Design Week (DDW) lanceert een nieuwe website. Het geheel vernieuwde platform werd ontwikkeld in samenwerking met bureaus Fabrique en Freshheads. Bezoekers kunnen er vanaf deze week terecht voor het volledige programma van de veertiende editie, van 17 t/m 25 oktober in Eindhoven.

Aan de campagne ter ondersteuning van DDW’s thema 2015 (‘What if…’) is vorm en invulling gegeven door ontwerpbureau Fabrique uit Rotterdam. Internetbureau Freshheads uit Tilburg tekende voor de nieuwe website, die deze week officieel in gebruik is genomen.

Gebruiksgemak

Om publiek beter de weg te wijzen door DDW’s omvangrijke negendaagse programma, is bij de ontwikkeling van de nieuwe site gekozen voor een thematische indeling en functionaliteiten die voldoen aan hedendaagse interneteisen. Onder meer een verbeterde zoekfunctie binnen het programma, designroutes en een overzichtelijk blokkenschema optimaliseren het gebruiksgemak.

Wout Withagen, directeur Freshheads:  ‘DDW is een sterk merk met internationale ambities. Op basis van de campagne en identiteit van Fabrique hebben wij een website gerealiseerd die het karakter van het evenement goed visualiseert: creatief, interactief en vol beleving.’

Volledig programma online

Negen dagen lang presenteert DDW op bijna 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Het volledige programma van de veertiende editie staat vanaf deze week online. Kijk voor meer informatie en tickets op www.ddw.nl.