Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

CreativeNL Live

Live event over internationale innovatie

CreativeNL Live

CreativeNL & DRIVE presenteren: CreativeNL Live 2023! We keren terug naar de Effenaar, Eindhoven tijdens Dutch Design Week op 27 oktober. En dit jaar bundelen we onze krachten met DRIVE voor inspirerende talks, matchmaking sessies, een heerlijk buffet Ă©n een groot feest (live muziek & drankjes).

HET PROGRAMMA

Dit jaar pakken we het net even anders aan: omdat DRIVE (het kennis- en innovatiefestival van CLICKNL en 4TU.Design United) 10 jaar bestaat, slaan CreativeNL en DRIVE de handen ineen voor een spectaculaire editie van CreativeNL Live, inclusief een groot(!) feest!

Het middagprogramma (15.00 - 20.00 uur) staat in het teken van internationalisering en bestaat uit een sterk inhoudelijk programma (sprekers worden binnenkort bekend gemaakt), matchmakingsessies en een heerlijk buffet op onze kosten.

Het avondprogramma: feest! (20.00 - 00.00 uur) trappen we af met een inspirerende keynote, om over te gaan op una gran fiesta! Daarvoor programmeren we live muziek samen met poppodium Effenaar (wordt vervolgd), zetten we volop lekkere drankjes klaar, en proosten we op het 10-jarig bestaan van DRIVE.

JOIN US

Join us voor deze spectaculaire avond (vanaf 20.00 uur). Meld je nu aan voor vrijdagavond en ontvang je eerste drie drankjes van ons (zolang de voorraad strekt). Ga naar www.creativenl.nl.

Het middagprogramma zit vol: het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het middagprogramma.

Over CreativeNL, DRIVE, CLICKNL, 4TU.Design United

CreativeNL is een publiek-private organisatie, en een initiatief van de Nederlandse creatieve industrie dat mogelijk wordt gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), en gerealiseerd door CLICKNL in samenwerking met haar partners.

DRIVE, het jaarlijkse Design Research & Innovation Festival.

CLICKNL is het TKI van de topsector Creatieve Industrie.

4TU.Design United, het 4TU onderzoekscentrum voor design.