Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Making - 15 years

Viering van 15 jaar maken.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Coral Vase — © Mint Gallery

Studio Jeroen Wand bestaat dit jaar 15 jaar en deelt dit bijzondere moment graag met het DDW publiek. In onze studio laten we onze manier van maken zien in een retrospectief van werken. We reflecteren op onze ontwerpen uit het verleden door nieuwe interpretaties toe te voegen.

Maken is het vinden van een combinatie van materiaal en techniek.

Alle producten om ons heen zijn ontstaan uit combinaties van materiaal en techniek. Dit is het proces van maken, zoals het zagen van hout of het lassen van staal. Maken is altijd het hoofdingrediënt geweest van de ontwerpen van Studio Jeroen Wand. Door onderzoek te doen naar nieuwe combinaties, interventies en experimentele manieren van maken, verkent de studio nieuwe vormen en functies.

Tijdens de DDW tonen we het resultaat van 15 jaar nieuwe manieren van maken, onderzoeken die hebben geleid tot ontwerpen als een papieren stoel en geglazuurde constructies.

Je bent van harte welkom om rond te snuffelen in onze sample sale, bestaande uit onze verkenningen.

Werkplaats

Tijdens de DDW openen we onze studio en werkruimte, gevestigd in een oud garagegebouw, verscholen achter een tankstation. Neem een kijkje in ons atelier en zie hoe we werken.

Studio Workshop — © Jeroen Wand

Plate in collaboration with Cor Unum — © Cor Unum

660.32º