Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Foundation We Are

Dit project was onderdeel van DDW 2023
-credit Evy Gobbens

We Are begon met een visie om de rol van design in het ondersteunen van mensenrechtenverdedigers te laten zien. In de loop der tijd is deze visie geƫvolueerd tot een veelzijdige aanpak waarin specifieke thema's en onderliggende maatschappelijke uitdagingen worden aangepakt.

Collaborative Design

We Are zet zich in om samenwerkingen te bevorderen tussen ontwerpers en organisaties die innovatieve oplossingen zoeken voor complexe maatschappelijke problemen. In een wereld waarin de relevantie van design exponentieel groeit, hebben we een inspirerende toename gezien van ontwerpers die hun expertise inzetten om echte wereldproblemen aan te pakken. Dit fenomeen is niet alleen zichtbaar in het politieke landschap van Nederland, maar ook in het toenemende aantal publieke instellingen dat ontwerpers in hun teams integreert.

Deze tentoonstelling gaat dieper in op de reis van Stichting We Are om een internationaal instituut te worden. We streven naar een toekomst waarin we evenementen organiseren, broedplaatsen stimuleren, tentoonstellingen samenstellen, trainingsprogramma's aanbieden en ontwerpprojecten leiden, allemaal gericht op het bevorderen van het algemeen belang. Stichting We Are streeft ernaar uw centrale hub te zijn voor onverwachte creatieve samenwerkingen, een plek waar innovatie, kennis en creativiteit samenkomen.