Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Kiwi - Ending painful sex

Een verkenning van bekkengezondheid.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Kiwi - Ending painful sex — © The Pelvic People - 2023

Pijn bij seks komt nog te vaak voor. The Pelvic People en ontwerper Nienke Helder nemen een wetenschappelijk onderbouwde duik in pijn bij penetratie. Ze presenteren hun unieke onderzoeks- en ontwerpproces, resulterend in Kiwi; een innovatieve oplossing die verbetering goed laat voelen. Echt goed.

Leer

Leer over de ins en outs van pijn bij penetratie (no pun intended) - van de onderliggende oorzaken tot de behandelingsbeperkingen, tot hoe degene die het ervaren het beleven (en de mensen die van hen houden).

Ontdek

Ontdek de visie van de experts die vorm gaven aan de ontwikkeling van Kiwi, de wetenschap achter het ontwerp en de uitdagingen die we onderweg tegenkwamen. Reis met ons mee terug naar de eerste schetsen, 3D modellen en vragen over missend onderzoek.

Raak geïnspireerd

Ons harde werk resulteert in een innovatief product dat we graag voor het eerst onthullen. Ontwikkeld met behandelaars, ondersteund door wetenschap en met waardigheid ontworpen: Kiwi is gemaakt om pijn bij penetratie te verlichten op een manier die goed voelt. Kom en ontdek zelf de toekomst van bekkengezondheid. Dit is pas het begin.