Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Prototype Party!

Een feestelijke vertoning van de speelse ontwerpen van Erik Stehmann, waaronder onthulde prototypes en gloednieuwe creaties.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Prototype Party! by Studio Erik Stehmann

Bereid je voor om te worden meegesleept in een wereld van verwondering bij de "Prototype Party! van Studio Erik Stehmann. Zijn ontwerpen springen tot leven in een feestelijke expositie die verrast en entertaint. Dankzij een dosis eigenzinnige innovatie zorgen zijn ontwerpen voor een lach.

Vorm en plezier

Erik Stehmann zoekt de grens op tussen doordacht design en vrolijke gadgets. Hierdoor ontstaan ontwerpen die zonder moeite de brug slaan tussen functionaliteit en vreugde. Deze speelse verfijning is een kenmerk van de aanpak van Stehmann, waardoor zijn ontwerpen resoneren met het publiek dat op zoek is naar een verfrissende balans tussen vorm en plezier.

Push the button

Om dit publiek nog meer te vermaken nodigt de tentoonstelling bezoekers uit om met één druk op de knop de ‘party mode’ te activeren. Dit verrassende extraatje maakt de beleving tot een spontaan feest, waarbij je op interactieve wijze de vreugde ervaart die de ontwerpen van Stehmann belichamen.

Tiny Boat - by Studio Erik Stehmann

Showpik - by Studio Erik Stehmann

PWT - by Studio Erik Stehmann

Beach Rocker - Studio Erik Stehmann for Weltevree