Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Living Coffin

Laten we de natuur verrijken.

Dit project was onderdeel van DDW 2023

De Levende Doodskist belichaamt Living Design in productie, bevordert biodiversiteit en verrijkt de natuur. Het is een toonbeeld van het creëren van een nieuwe generatie producten die iets teruggeven aan de natuur en dient als een model voor een duurzame toekomst.

Een Groen Erfgoed voor Toekomstige Generaties

Ontmoet de Levende Dooskist van Loop Biotech: een innovatieve, duurzame begraafoplossing die de kracht van paddenstoelen en organische materialen omarmt. Gemaakt van mycelium en gerecycled hennepvezel, is deze biologisch afbreekbare kist een eerbetoon aan de aarde.

In tegenstelling tot traditionele begrafenispraktijken, minimaliseert de Levende Dooskist afval, absorbeert het CO2 en bevordert het biodiversiteit. Het bevordert een harmonieuze band tussen mensen en de natuur, waarbij duurzaamheid centraal staat.

Met waardevolle samenwerkingen en erkenning heeft deze kist al meer dan 500 milieubewuste individuen aangesproken. Door de Levende Dooskist te kiezen, laten we een erfenis van zorg voor de aarde achter, koesteren we haar vruchtbaarheid en dragen we bij aan een groenere, duurzamere wereld. Een laatste rustplaats die onze liefde voor de natuur weerspiegelt.

Play video