Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) The table: sketching/making/together.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Sketchnote of Inês N Santos - Elvia Vasconcelos — © Illustration school, summer school

‘The table: sketching/making/together’ is een programma van een week over schetsen. Het programma, gehost op de Technische Universiteit van Eindhoven, bestaat uit dagelijkse workshops van een uur die lopen van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober
Volledig programma @the_sketching_table

Programma

De tafel zal als gemeenschappelijke ruimte gehost worden in de grote hal van het Atlasgebouw aan de TU/e. Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober worden er workshops gehouden van 12.00 - 13.30 uur en zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in schetsen. Meer info: @the_sketching_table (https://www.instagram.com/the_sketching_table/).

Het belangrijkste doel van het programma is om als groep verschillende praktijken van schetsen te verkennen. Hélène Aarts begeleidt de deelnemers bij het ontwerptekenen in relatie tot de zichtbare omgeving. Elvia Vasconcelos zal de basis leggen van sketchnoting, een specifieke vorm van schetsen die live wordt gedaan. Stefan de Bever gaat de deelnemers ondersteunen bij het vinden van hun eigen schetslijn. Buiten de openbare workshops zal de tafel ook plaats bieden aan gastprojecten die manieren verkennen om kennis visueel en in samenwerking te genereren. Deze verkenning gebeurt via fermentatie met Inês Neto dos Santos en via de recursieve praktijk van het maken van recepten met Yuxi Liu en Seda Özçetin.

Silent Lines exhibition - Stefan de Bever — © Stefan de Bever

UNFURLING - Radical Residency @Unit 1 Gallery — © Inês Neto dos Santos

Urban recipes - workshop — © Josymar Rodriguez

Comedores comunitários - San Miguel, Venezuela