Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Psychological Safety workshop

Ontdek de sleutel tot high performing teams

Dit project was onderdeel van DDW 2023

In deze workshop maak je kennis met de rol en het belang van Psychologische Veiligheid in teams. Na de workshop kun je de dynamiek in jouw eigen teams beter begrijpen. Bovendien leer je wat jij kunt doen om de samenwerking en performance van jouw team en organisatie te verbeteren.

Live whiteboard sessie

Wat maakt het verschil tussen top teams en onderpresterende teams? In sommige teams is de samenwerking soepel, effectief en is de performance hoog. In andere teams daarentegen kan het slopend, traag en inefficient zijn. Waar komt dit door en hoe zou je teams kunnen verbeteren? Deze vragen worden in de workshop beantwoord. De enige middelen die worden gebruikt in de workshop zijn een whiteboard en markers. Er is geen voorbereiding nodig.

Theorie en praktijkervaring

Senior Service & Interaction Designer Magda van Dijk is de designer en facilitator van de Psychologische Veiligheid workshop. Ze heeft ervaring in consulting en design bij meerdere grote, internationale organisaties. Naast haar praktijkervaring heeft ze kennis opgedaan door middel van het bestuderen van het bekende boek The Culture Map door Erin Meyer en de Google studie genaamd Aristotle.

Workshop data en tijden

Woensdag 25 oktober, 13:30-15:30 VOL
Vrijdag 27 oktober, 11:00-13:00 VOL
Vrijdag 27 oktober, 14:00-16:00 VOL

Alle sessies zijn vol, het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Play video