Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Global Talk

In gesprek om op een andere manier naar groepen mensen te kijken.

Dit project was onderdeel van DDW 2023

Global Talk gaat over de interculturele manier van werken die Wasbeer & Pauw heeft ontwikkeld. We zetten je aan het denken over wat jouw rol is in onze interculturele samenleving. Als je er voor open staat nodigen we je uit om met ons in beweging te komen.

Iedereen speelt een rol

Wasbeer & Pauw werkt voor mensen, met mensen, in groepen, aan groepen. Onze aanpak start bij de mensen, de individuen. Zij maken de groep. Als je een groep in beweging wilt krijgen en gezond wilt laten functioneren, moet je ontdekken wat nodig is voor een persoon om te kunnen bepalen wat nodig is voor een groep. Dit geldt ook voor de interculturele samenleving waarin we leven. Wasbeer & Pauw heeft een interculturele methodiek ontwikkeld. Door te kijken en luisteren, te vragen en verbinden, te spelen en te dóen, brengen we mensen en groepen in beweging. Onze aanpak neemt alle aspecten van een mens in beschouwing omdat cultuur voor ons meer betekent dan waar iemand vandaan komt.

Op onze locatie in de Schellens Fabriek nemen we jou mee op reis door de zes onderdelen van deze methodiek. Je wordt aan het denken gezet, door theoretische en praktische informatie, over wat jouw rol is in onze interculturele samenleving. En als je ervoor open staat, dagen we je uit met spelvormen en prikkelende vragen! Kortom; door te kijken, luisteren, vragen, verbinden, spelen, en doen nodigen we je uit om in beweging te komen en bewust te worden van jouw bijdrage aan onze interculturele samenleving.