Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Plugged Happiness

Hyukjoon Choi's "Plugged Happiness" in Hal G, Sectie-C, confronteert de voortdurende zoektocht van de maatschappij naar eeuwige positiviteit door middel van kunst en design. Door visuele esthetiek te verweven met sociaal commentaar, moedigt Choi dialoog aan over het begrip welzijn.

Plugged Happiness

"Just do it", duikt diep in de maatschappelijke obsessie met onophoudelijke positiviteit. Dit project daagt op doordachte wijze de heersende opvatting uit dat onwankelbare vrolijkheid de ultieme aspiratie is.

Hoewel het koesteren van een positieve mindset de productiviteit kan verhogen en opmerkelijke prestaties mogelijk kan maken, kan het ons ook onbedoeld belasten met de angst voor falen en de meedogenloze achtervolging van succes. Door alleen positiviteit te benadrukken, legt de samenleving immense druk op individuen om hun worstelingen en uitdagingen te maskeren. Dit project nodigt ons uit om de verborgen kosten van deze onophoudelijke positiviteit te overwegen en onze relatie met welzijn te heroverwegen.

Over Hyukjoon Choi

Hyukjoon Choi verweeft design, kunst en cultuur, en construeert collecties die maatschappelijke kruispunten en culturele nuances verkennen. Choi's ontwerpen belichamen niet alleen een stevig gevestigd cultureel verhaal, maar betwisten en herconfigureren ook conventionele paradigma's. Choi's benadering manifesteert zich in nauwkeurig vervaardigde visuele resultaten en producten.
Sectie-C area, Hall - G, Daalakkersweg 6 , Map No. I8
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig