Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) GameChangers

Game Changers is een interactieve expositie waarmee je zelf ervaart hoe gametechnologie een positieve bijdrage kan leveren aan onze toekomst.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
The Virtual Museum — © Enversed Studios

Onze wereld verandert razendsnel, zo ook de mogelijkheden van gametechnologie. Games bieden ons inmiddels veel meer dan alleen entertainment en worden onderdeel van ons dagelijks leven. Game Changers laat je een positieve toekomst zien die gevormd wordt door de kracht van games.

Game Changers - Playful Innovation

Enversed zal een interactieve expo organiseren waarmee mensen de mogelijkheden van onderdompelde games kunnen verkennen en er zelf mee aan de slag kunnen gaan. De expo zal de verschillende manieren laten zien waarop gametechnologie ons in staat stelt de manier te veranderen waarop mensen kunnen leren, verbinden en communiceren.

Tijdens de tentoonstelling kunnen mensen verschillende interactieve installaties, live demo's en themaworkshops ervaren. Denk hierbij aan virtuele trainingen, tijdmachine-ervaringen en virtuele scenario's waarin je kunt communiceren met digitale karakters. Daarnaast tonen we ook ervaringen als 'De Fabriek van de Toekomst' waarin bedrijven hun digitale transformatie kunnen simuleren in een interactieve workshop.

Aansluitend gaan we samenwerken met de Embassy of Mobility om bijeenkomsten, lezingen en verdiepingspresentaties te organiseren.

Virtual Characters — © Epic Games

Business Simulation Games — © Enversed Studios

Interactive Installations — © Enversed Studios

Training with Virtual Reality — © Enversed Studios