Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Tales of Late Night Snacks

Een uitnodiging voor een denkbeeldig landschap en workshops van ‘Red Bean Paste’, drie Oost-Aziatische kunstenaars en ontwerpers, bij restaurant NOR.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
TALES OF LATE NIGHT SNACKS — © Yesum Yoon

Red Bean Paste deelt hun kindersnacks door een kleurrijke en speelse wereld te creëren. Een vliegend wezen neemt mensen mee naar het foodscape, waar ze kunnen genieten van eten van NOR, op tofu zitzakken of kimbapmeubels. Ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan Taiwanese workshops dessertmaken.

Een uitnodiging in een denkbeeldig landschap van ‘Red Bean Paste’, drie Oost-Aziatische kunstenaars

“Tales of Night Snacks” is een collectief project onder leiding van ‘Red Bean Paste’, drie verschillende artiesten uit Oost-Azië.
Yesum Yoon is een Zuid-Koreaanse kunstenaar die objecten van verschillende schaal en schepselachtige vormen maakt die met elkaar zijn verweven als visuele verhalen over haar denkbeeldige landschap.
Shin Yang is een Taiwanese kunstenaar wiens artistieke praktijk zich concentreert rond het kritische onderzoek van culturele identiteit, dekolonisatie en geopolitiek.
ShiSoH is een Zuid-Koreaanse kunstenaar-ontwerper die zich verdiept in het dagelijks leven en de onderliggende sociale mechanismen, op zoek naar mogelijkheden om urgenties binnen fantasierijke universums over te brengen.
Ze delen alle drie een vergelijkbare culturele achtergrond, interesse in eten en het geloof in de kracht van storytelling.

Tea Food Workshop — © Yesum Yoon