Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Circular & sustainable 'Butler table' collection

De meubel revolutie: Ontdek de Eco-Chic Butler Table Collectie met circulaire materialen en een refurbishment programma.

The butler collection — © Bogaerts

Ontdek de eco-chic revolutie in de meubelwereld met the Butler Table Collection, gemaakt van recycled plastics van o.a. oude koelkasten en elektronica en meubelstoffen afval, mix stijl met duurzaamheid voor thuis en professionele ruimten. Doe mee aan een circulaire, eco-vriendelijke toekomst!

Elegantie ontmoet duurzaamheid; Circulaire materialen veranderen meubel ontwerp

Maak kennis met de Butler Table Collection, waar duurzaamheid samensmelt met milieubewustzijn. De Butler tafels, geschikt voor zowel privé- als professioneel gebruik, bieden twee verschillende tafel blad opties.

De tafel bladen van gerecycled plastic, afkomstig van 'The Good Plastic Company,' hergebruiken afgedankt plastic uit oude koelkasten en consumentenelektronica. Deze innovatieve benadering minimaliseert niet alleen afval, maar resulteert ook in strakke, moderne oppervlakken die perfect zijn voor elke omgeving.

Als alternatief worden de tafelbladen van gerecyclede meubelstoffen, vervaardigd door 'Kvadrat Really,' nieuw leven ingeblazen, waardoor het niet op de vuilstort belandt. Deze tafels bieden een tastbaar, uitnodigend oppervlak dat duurzaam vakmanschap reflecteert.

We gaan nog een stap verder binnen dit concept. Op korte termijn zal ons bedrijf een refurbishment-service aanbieden voor de Butler table items, zodat ze kunnen worden opgeknapt voor een tweede leven, of de materialen volledig gerecycled worden zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

De Butler Table Collection combineert esthetiek en duurzaamheid en staat symbool voor de circulaire economie.

Over Bogaerts design

Bogaerts ontwerpt en produceert meubilair en verlichting voor 'custom' woon en werk interieurs. Met op maat geleverde opties zijn we in staat om de juiste look en feel te creëren, voor ieder type interieur. Wij streven met onze designs naar een balans tussen elegantie en functionaliteit. Kwaliteit en duurzaamheid houden we hoog in het vaandel door te werken met gerecyclede materialen en efficiënte productie technieken: onze producten moeten een leven lang mee.

Recycled plastics from old fridges — © The Good Plastic Company

Recycled fabrics from upholstery cuttings — © Kvadrat Really

Butler table Mr. Carson — © Bogaerts

Butler table Alfred — © Bogaerts

Strijp T+R area, Bogaerts: Furniture & Lighting, Achtseweg Zuid 161d , Map No. A11
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig