Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Interieurvormgeving IV-OHO Thomas More (B)

Interieurvormgeving - Meubelontwerpen - Mechelen (B)

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Emma Vandenhoeck_la pierna

De gepresenteerde meubelobjecten zijn eind- en -jaarwerken van onze studenten Thomas More Mechelen (België) - Interieurvormgeving OHO-IV - Open Hoger Onderwijs.
De meubelobjecten zijn opgebouwd vertrekkende vanaf een specifiek concept, individueel door de studenten uitgewerkt en gerealiseerd.

TĂȘte-Ă -TĂȘte design

Werkstudenten van de Professionele Bacheloropleiding Interieurvormgeving _Interieur, Design en architectuur_ via Open Hoger Onderwijs van Thomas More Hogeschool in Mechelen (België) stellen tentoon op Dutch Design Week 2023.

“Hoewel het ondertussen een vast waarde is dat we op Dutch Design Week tentoonstellen, blijft het een eer om hier te staan. “De studenten kregen de opdracht rond het thema ‘idool’ te werken. Dat werd zowel figuurlijk als letterlijk geïnterpreteerd en leverde bijgevolg een zeer divers geheel op. De meubelobjecten werden opgebouwd rond een specifiek concept en werden individueel door de studenten uitgewerkt en gerealiseerd. Elk object heeft zijn eigen verhaal en uitstraling. Verder tonen we een reeks conceptuele messen van derdejaarsstudenten. Hun opdracht bestond erin een ‘mes’ in de breedste zin van het woord te ontwerpen.”

Sarina Van Herck_connection

Marjan Selleslags_rebel