Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Dialogues of the Unheard

Verhalen die tellen

Design heeft de potentie om te dienen voor verhalen die ondervertegenwoordigd zijn. We ontwerpen om een groter bewustzijn te creƫren. De werken van zes visionaire jonge ontwerpers zijn gemaakt met precies dit doel voor ogen: het versterken van die dialogen die lang ongehoord waren.

Luister goed, kijk dichterbij

De show belicht verhalen waar vaak niet naar geluisterd wordt. De projecten richten zich op ondervertegenwoordigde en over het hoofd geziene verhalen en gaan een dialoog aan met elkaar en de bezoekers.

Samenkomen

ā€Dialogues of the Unheard" is een collectieve tentoonstelling met een groep pas afgestudeerde ontwerpers van Design Academy Eindhoven. De groep is divers qua culturele achtergrond en praktijk, maar wat hen samenbrengt is de drang om op te komen voor het over het hoofd geziene en ongehoorde.

Verschillende media komen samen om deze ideeƫn te versterken en ervoor te zorgen dat ze gehoord worden. Installaties, variƫrend van meubels tot video, vestigen de aandacht op het actuele koor. Elk werk op zich maakt een ander onderwerp tastbaar.

Over Fresh Grads

Fresh Grads is een groep bestaande uit de zes jonge ontwerpers Ilaria Cavaglia, Yufei Gao, Chaewon Kong, Wies van den Maagdenberg, Paul Schaffer en Henry K. Wein.
Sectie-C area, Hall 16 - C, Daalakkersweg 16 , Map No. I22
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan