Zoeken

Sluit zoeken
Floris Koopman

Austral is een innovatief plantaardig biomateriaal dat een vooruitgang biedt op het gebied van duurzaam ontwerp. Een van de belangrijkste voordelen van Austral is de veelzijdigheid, gezien het unieke vermogen om gebruikt te worden voor zowel harde constructies als flexibele, transparante materialen

AUSTRAL

Austral is een innovatief plantaardig biomateriaal dat een vooruitgang biedt op het gebied van duurzaam ontwerp. Het materiaal is gemaakt van een unieke mix van carboxymethylcellulose en alginaat, afkomstig van bruine algen, samen met andere organische resten. Het resultaat is een multifunctioneel en aanpasbaar materiaal dat een uitstekende keuze is voor verschillende toepassingen, waaronder duurzame mode, meubels en beeldhouwwerk.

Een van de belangrijkste voordelen van Austral is de veelzijdigheid, gezien het unieke vermogen om gebruikt te worden voor zowel harde constructies als flexibele, transparante materialen. Beide zijn gemaakt van dezelfde ingrediƫnten die verschillende processen hebben ondergaan, wat leidt tot verschillende, multifunctionele resultaten.

Austral is biologisch afbreekbaar, niet giftig en heeft een minimale CO2-voetafdruk. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele materialen. Het gebruik van Austral helpt materiaalverbruik en overproductie te verminderen terwijl innovatieve, duurzame ontwerpen worden gemaakt die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn.

Play video

Over INNOVY

INNOVY's innovaties integreren naadloos geavanceerde technologie met natuurlijke materialen en geven industrieƫn een nieuwe vorm door middel van milieuvriendelijke alternatieven. Wij creƫren nieuwe ontwerpmogelijkheden voor een betere toekomst, waarbij innovatie en duurzaamheid samengaan. Onze 100% biologisch afbreekbare materialen variƫren van lichtgewicht tot flexibel en transparant, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen, van mode en interieurontwerp tot verpakking en nog veel meer

David Siepman

David Siepman

Strijp T+R area, BioArt Laboratories, Oirschotsedijk 14-10 , Map No. A1
Map wordt geladen...
Niet rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig