Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Why product design matters

Een ode aan het ambacht van de productontwerper.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
OER Servies Eindhoven — © Vij5

De Vij5 collectie brengt een ode aan het ambacht van de productontwerper; we vinden dat dit vak gekoesterd mag worden en vertellen je er graag meer over in onze DDW23 expositie aan de Hallenweg in Eindhoven!

Belangrijke toegevoegde waarde

Het ambacht van de productontwerper is zo veel meer dan een leuk idee of mooie vorm bedenken. Dit jaar laten we tijdens DDW zien hoe goede productontwerpers anno 2023 op verschillende manieren van belangrijke toegevoegde waarde zijn en ons blikveld verruimen door middel van hun ontwerpen.

Een proces van verandering

Zoals DDW het zelf mooi omschrijft: “Esthetiek en schoonheid zijn ongekend krachtige manieren om de deur naar betekenis te openen en mensen in beweging te brengen. Ontwerpers zijn experts in het formuleren en visualiseren van andere perspectieven, waardoor ze mensen mee kunnen nemen in een proces van verandering en verlamming kunnen doorbreken.”

Meerwaarde productontwerpers begrijpen

Verdeeld over een aantal relevante thema’s presenteren we in onze expo diverse nieuwe producten en vertellen we de visie van de ontwerper áchter het product, waardoor je de meerwaarde van productontwerpers gaat begrijpen.

Stainless Steel Mirror — © Vij5

David Derksen - Daphna Laurens - Lotte de Raadt — © Blickfanger & Vij5