Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Graduation Show 2023

Graduation Show 2022 — © Angeline Swinkels

De Graduation Show van Design Academy Eindhoven (DAE) is een van 's werelds meest invloedrijke tentoonstellingen van werk van nieuwe ontwerpers. De jaarlijkse show tijdens Dutch Design Week stelt bachelor- en masterstudenten in staat om hun eindprojecten te tonen aan duizenden bezoekers.

Over de Graduation Show

De Graduation Show helpt bij het definiëren en communiceren van de agenda en het standpunt van de school over design. De show brengt werk van meer dan 200 afgestudeerden samen en onthult potentiële nieuwe toekomsten, biedt kritiek op onze huidige realiteit en houdt zich bezig met complexe ideeën over wat ontwerp is, wat het doet en wat het zou moeten doen. Het is zowel een viering van de studenten als een kans voor de school en haar afgestudeerden om deel te nemen aan de rest van de wereld, waarbij de ontwerpgemeenschap en leden van het publiek worden uitgenodigd om het tentoongestelde werk te bezoeken en ermee te interacteren.

Over Design Academy Eindhoven

Design Academy Eindhoven (DAE) is een van 's werelds toonaangevende designscholen en is internationaal erkend om haar vooruitstrevende en gerenommeerde professoren en alumni. Al meer dan 70 jaar leidt het aankomende ontwerpers op om hun stempel op de toekomst te drukken door vrij en open na te denken over wat design kan bereiken, waarbij design consequent wordt onderzocht als instrument voor materiële, sociale, ecologische en kritische innovatie.
Centre area, Heuvel (entrance Catharinaplein), Heuvel Galerie 133 , Map No. F19
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig