Zoeken

Sluit zoeken
The smallest desk for the biggest challenges

(Archief) MONDAY: FREE dose C8H11NO3

KO is nieuwsgierig. Jij ook? Bezoek maandag het kleinste loket voor de grootste maatschappelijke opgaven om jouw nieuwsgierigheid aan te zetten.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
KO is nieuwsgierig — © Klikklak fotografie

Het kleinste loket voor de grootste maatschappelijke opgaven zet social design op de kaart. Op maandag ontvangt KO je bij het loket. Kom langs voor een GRATIS dosis C8H11NO3!

KO is nieuwsgierig...

...naar mensen, naar hun gedrag, naar hun ervaringen. Naar onderwerpen en dingen die we nog niet kennen. Naar uitdagingen die vragen om vernieuwende oplossingen.

Vanuit onze nieuwsgierigheid pakken we jouw vraagstuk aan met een frisse blik, een ontwerpaanpak en een flinke dosis creativiteit. Zo komen we tot
verrassende inzichten en innovatieve concepten.

KO en social design

De tijd waarin we leven kent veel maatschappelijke uitdagingen. Uitdagingen die zich kenmerken door de betrokkenheid van veel verschillende belanghebbenden en doordat de traditionele aanpak waarmee we als samenleving deze uitdagingen proberen op te lossen niet langer toereikend is.

Als social designers geloven wij dat de mens in deze uitdagingen als belangrijk(st)e belanghebbende gezien moet worden en dat een ontwerpbenadering vastgelopen vraagstukken weer in beweging brengt.

Onze aanpak: mens centraal, creativiteit en nieuwsgierigheid

In ons werk staat de mens altijd centraal. Elk project start met het goed leren begrijpen van de mensen waar het vraagstuk om draait. Het vertalen van de opgehaalde kennis óver mensen naar oplossingen vóór mensen, doen we samen mét deze mensen. Zo komen we tot oplossingen die de mensen waarvoor ze bedoeld zijn ook echt willen, kunnen en zullen gebruiken.

Onze ontwerpaanpak die zich kenmerkt door creativiteit en nieuwsgierigheid brengt vastgelopen vraagstukken weer in beweging. Hiermee breken we bestaande denkpatronen open en brengen we een frisse blik. Dit creëert ruimte voor innovatieve en verrassende oplossingen.

KO is nieuwsgierig — © Klikklak fotografie

Andere deelnemers

The smallest desk for the biggest challenges

Vorige Volgende

Andere deelnemers

The smallest desk for the biggest challenges