Zoeken

Sluit zoeken
Interwoven: LUCA meets LUCA

(Archief) Schaduwvragen

Een levensproject waar de schaduw op verschillende manieren worden bevraagt. Om de schaduw zo te begrijpen, maar ook tijd.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Schaduwdagboek — © Renieke Meyfroot

Renieke Meyfroot gaat opzoek naar haar fascinatie voor de schaduw. Ze gaat via de schaduw die ze gaat bekijken. Hem bevragen voor hem te begrijpen in zijn vormelijkheid, bewegelijkheid, tijdelijkheid en zijn betekenis. Het is een zoektocht naar tijd, die ze niet zomaar kan vastnemen en begrijpen.

Schaduwvragen

Schaduwvragen is een project waar dat er vragen wordt gesteld over schaduwen. Door deze vragen te stellen komen er verschillende dingen naar boven. Die er voor gezorgt heeft dat het project verder werd gezet. Zo wordt er in het project Schaduwvragen twee fasinatie samen gebracht. Schaduw en textiel werken samen en brengen je een spel van beweging en vragen met zicht mee. Die opnieuw vragen opbrengt en vragen gaan beantwoorden. Het is een nooit eindig spel, die door tijd alleen meer meer duidelijkheid heeft. Want door tijd zal alles veranderen en bewegen zonder stil te staan. In het project schaduwvragen wordt er een poging gedaan om deze aspecten van tijd vast te leggen. Om maar een glimp van tijd te kunnen vast zetten in tijd. Om hem kunnen bevragen en te onderzoeken.

Schaduwweefsel — © Renieke Meyfroot

Andere deelnemers

Interwoven: LUCA meets LUCA

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Interwoven: LUCA meets LUCA

Visitor mode