Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING_CURIOSITY SETS THINGS IN MOTION

(Archief) Sacred Markings

Het verkennen van ons aangeboren verlangen om de wereld te verlaten
markeringen als uitdrukking van onze menselijkheid door middel van objecten.

Dit project was onderdeel van DDW 2023

Jiin Yoon, CharlĆØne Dannancier en Bominarae Oh onderzoeken onze aangeboren drang om blijvende indruk te maken door objecten te markeren, handgetekend metaal, geometrische elementen en tatoeagetekeningen te gebruiken als persoonlijke dragers voor verhalen.

Sporen van Menselijke Expressie

Een meeslepende tentoonstelling neemt je mee naar een wereld van getekende sferen, waar metaalbewerking, tatoeagekunst en visueel vertellen samenkomen. De ontwerper van metalen kunstmeubilair past een unieke techniek toe om voortreffelijke stukken te creƫren die dienen als doeken voor ingewikkelde verhalen. Fijn geƫtste lijnen op het metalen oppervlak vervagen de grens tussen het tastbare en ontastbare, en nodigen uit tot het verkennen van dromen, verhalen en emoties.

De kunstwerken van een getalenteerde tatoeƫerder vullen deze boeiende meubelstukken aan. Vaardige tatoeagekunst brengt de objecten tot leven, waarbij een betoverende fusie van inkt en metaal ontstaat, waardoor de esthetische ervaring wordt verrijkt met lagen betekenis in het visuele verhaal. Om de meeslepende sfeer te versterken, betrekken zorgvuldig geplaatste audiovisuele installaties bezoekers en transporteren ze hen als poorten naar de creatieve werelden van de kunstenaars, waar betoverende melodieƫn en fascinerende visuele beelden zich vermengen en de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen.

Andere deelnemers

MESSMERIZING_CURIOSITY SETS THINGS IN MOTION

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING_CURIOSITY SETS THINGS IN MOTION