Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Digital Wednesday - Tech is taking over

Or not...?

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Digital Wednesday - Tech is taking over

Digital Wednesday is een maandelijks evenement waarin de impact van digitaal en technologie wordt besproken. Tijdens dit bijzondere DDW-evenement verwelkomen we Dries Depoorter (BE), L☻dy Aeckerlin (NL) en Patrik Hübner (DE) op het podium.

AI zal jou als ontwerper (niet) vervangen

De ontwikkeling van AI gaat snel. En hoewel we inmiddels weten dat AI onze banen voorlopig niet zal overnemen, valt er genoeg te bespreken over de impact van nieuwe technologie op onder meer het ontwerpvak.

De drie topsprekers nemen ons mee door de ontwikkeling van technologie en de impact ervan op het ontwerpvak. Hoe zullen technologie en mensen samenwerken? En zijn er ontwikkelingen waar we ons zorgen over moeten maken?

Zien wij jou op woensdag 25 oktober?

Humans and technology Transcend Together

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang heeft de samensmelting van menselijke capaciteiten met geavanceerde digitale hulpmiddelen een nieuw paradigma van vooruitgang ingeluid. Wat als we technologie niet als een bedreiging zien, maar als een belangrijke stap in ons gedeelde menselijke bestaan?

Nu we op het kruispunt van innovatie en onderlinge verbondenheid staan, gaan we ons verdiepen in de diepgaande impact van samenwerken. Het onthult een wereld waarin de grenzen tussen menselijk potentieel en machine-intelligentie vervagen, waardoor we nieuwe hoogten kunnen bereiken en onze beide beperkingen kunnen overstijgen. Deze verkenning begint aan een reis om te begrijpen hoe samenwerking met technologie industrieën hervormt, samenlevingen vormgeeft en ons voortstuwt naar een toekomst waarin eenheid en innovatie de boventoon voeren.

Ga met ons mee bij het ontrafelen van de ongelooflijke verhalen, uitdagingen en kansen die ontstaan wanneer mens en technologie samen transcenderen.

Claim your free ticket now: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dutch-design-week-tech-is-taking-over-726649396907.