Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Longest Table Workplace Dinner With Live Music

Een onvergetelijk diner aan de langste eettafel van Eindhoven, in het midden van de Piet Hein Eek werkplaats.

Dit project was onderdeel van DDW 2023

De avond is een samenwerking tussen chef-kok Erling van de Piet Hein Eek restaurants en Merlijn Amaro van Restaurant Bitter. Elke gang wordt zorgvuldig samengesteld en begeleid door live muziek. Dit diner is meer dan alleen eten, het is een hele ervaring en een onvergetelijke avond uit.

Een onvergetelijke ervaring

Stelt u zich voor: dineren in het hart van het "slow-design" walhalla van de Piet Hein Eek campus. Dit is waar ‘the magic happens’. Een 60 meter lange tafel - in vol ornaat gedekt - strekt zich diagonaal uit over de volle lengte van de werkplaats-slash-fabriek waar de uitzonderlijk eenvoudige meubels het hele jaar door, dag in dag uit, worden geproduceerd.

U geniet van een avondvullende conceptuele gastronomische design ervaring. Bij het vorige lange tafel diner in de werkplaats met Sergio Herman eindigden de gasten dronken van plezier dansend op de muziek van een toevalligheids DJ op de tafel. Dit keer zorgen chef Erling en Merlijn Amaro voor geweldig eten en we zorgen ook voor fantastische live muziek en een niet-toevallige DJ. We zijn achter de schermen druk bezig met het regelen van de entertainment voor deze twee avonden. Houd onze online kanalen in de gaten voor de bekendmaking van de artiesten!

Goed om te weten

Het Langste Tafel Werkplaats Diner Met Live Muziek wordt gehouden op vrijdag 27 oktober. Het diner begint om 18.00 uur precies, dus wees op tijd!

De prijs bedraagt €175,00 per persoon voor een 5-gangendiner inclusief drankjes.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer van tevoren via http://bit.ly/DDWTable