Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Fair P(l)ay #3: Know Your Worth

Neem deel aan een gesprek over belonende en duurzame design praktijken!

Dit project was onderdeel van DDW 2023

Hoe vestig je jezelf als ontwerper? Wat maakt een professionele ontwerper? Hoe weet je hoeveel je werk waard is? Hoe beïnvloeden deze vragen je creatieve praktijk? Neem deel aan een gesprek over belonende en duurzame design praktijken op 25 oktober 2023 om 10:00 uur!

Programma

Als onderdeel van Dutch Design Week 2023 in Eindhoven presenteert EUNIC Netherlands het derde deel van de FAIR P(L)AY-serie over eerlijke en duurzame praktijken in de culturele sector, en meer specifiek op het gebied van design.

Het evenement opent met een paneldiscussie over hoe je je carrière in de designwereld kunt stimuleren, met ervaringsgetuigenissen van ontwerpers en vertegenwoordigers van culturele organisaties. Ontwerpers die aan het begin van hun carrière staan kunnen hun carrièremogelijkheden, behoeften en ambities ontdekken en delen.

Tijdens een netwerksessie kunnen de deelnemers en discussiëren met de sprekers, professionals uit de sector en organisatoren van het evenement die culturele instellingen vertegenwoordigen, zoals het Tsjechisch Centrum Rotterdam, DutchCulture, de Oostenrijkse ambassade in Nederland, het Finse Cutltural Institute for Benelux, het Goethe-Institut Nederland, het Institut français NL en het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Partners

Dit evenement wordt georganiseerd door EUNIC Netherlands, in samenwerking met Dutch Design Foundation, de Europese Commissie en het Consulaat van Noord-Brabant, en met steun van het EUNIC Global Cluster Fund.

Om toegang te krijgen tot dit evenement heb je geen DDW-ticket nodig, maar moet je je registreren via de volgende link:
https://w2sf3t1d10s.typeform.com/to/bUnfTpoz?typeform-source=eunic-netherlands.eu