Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Dutch Design Dinner

Creative Chef en Design Perron serveren een Dutch Design Dinner met speciale gasten Ineke Hans en Carole Baijings.

concept vs ambacht
3 gerechten | 3 designers | 3 verhalen
special guests Ineke Hans & Carole Baijings

Een inspirerende avond met heerlijk vers eten en lekker design!

di. 24 okt. Ineke Hans, Joni Veizaj en Cathy Wolter
vr. 27 okt. Carole Baijings, Jan Puylaert en Rinske van den Heuvel

Creative Chef & Design Perron serveren een Dutch Design Dinner

Het Design Perron viert in 2023 alweer haar 10e editie als expositielocatie op de Dutch Design Week in Eindhoven. Oud-exposant Creative Chef Jasper Udink ten Cate en het Design Perron slaan de handen ineen om dit te vieren en serveren op 24 en 27 oktober een Dutch Design Dinner op de Fuutlaan 12.

concept versus ambacht

De Dutch Design Dinner heeft als thema ‘concept versus ambacht’.
Naast het speciaal ontworpen 3-gangendiner van de Creative Chef vertelt oud en jong Design Perron-talent hun verhaal over hun ambacht en de concepten die ze bedenken.
Op dinsdag 24 oktober vertellen oud Design Perron exposant Joni Veizaj, nieuw talent Cathy Wolter en Ineke Hans haar verhaal.
Op vrijdag 27 oktober kan je luisteren naar oud Design Perron exposant Jan Puylaert van Ecopixel, nieuw talent Rinske van den Heuvel en Carole Baijings.

Ook de oprichters van het Design Perron en de Creative Chef delen deze avonden hun verhaal.

creative chef studio

Als Creative Chef geeft Jasper Udink ten Cate je een geheel nieuwe kijk op eten en beleving. Na zijn 1e expositie op het Design Perron pikten trendwatchers zijn creatieve manier van voedsel bereiden en presenteren op en sindsdien maken zijn bijzondere voedsel-voorstellingen, waarin hij concept, kunst en design combineert, furore over de hele wereld. Zo had hij al diverse mooie tentoonstellingen in het New York Metropolitan en dient hij wereldwijd zijn creatieve diners op locatie op.jong talent

Het Design Perron organiseert elk jaar exposities van jonge designers, nieuw talent, en ontwerpcollectieven tijdens de Dutch Design Week op de Fuutlaan in Eindhoven. Jong talent van nationale en internationale academies krijgt de kans om zich, vaak voor het eerst, te presenteren aan de wereld.Schuif aan bij het Dutch Design Dinner

Trek gekregen? Schuif dan aan bij deze fantastische dinerervaring waarin leuke mensen, designverhalen, voedsel, ambacht, en concept bij elkaar komen. Reserveren kan via de website www.designperron.nl.

€ 65,- p/p voor 3-gangen diner met drankje
Design Perron, Fuutlaan 12, Eindhoven

Over Design Perron & Creative Chef

Het Design Perron vindt plaats in het pand van Opvallers op de Fuutlaan 12 te Eindhoven. Er zijn exposities te zien van verschillende design opleidingen, designers en ontwerpcollectieven. Er is een café met heerlijke drankjes en hapjes. In de Design Perron pop-up shop kunt u veel ontwerpen van de designers kopen om thuis na te genieten van al het moois dat u bij ons gezien heeft.
Station area, Design Perron, Fuutlaan 12
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig